TIMARJAATTE


ETUSIVU     PALVELUT     YHTEYSTIEDOT     HINNASTO

KLASSINEN HIERONTA     JOUKAHAISHOITO     INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

REIKI ENERGIAHOITO     MEDITAATIO     RENTOUTUS OHJAUS
CAMMALOT SEICHEM ENERGIAHOITO

Cammalot Seichem energiahoidossa käytetään useita parantavia energioita, mm. luonnon kaikkia viittä elementti energiaa: maata, vettä, tulta, ilmaa ja eetteriä.

Jumalallinen Energia ja Tietoisuus tuovat valtavan liikkeen koko energiajärjestelmään, tuoden mm. syvää rentoutumista, helpottaen tukoksien poistamista, puhdistaen kehoa (auraa, chakroja, meridiaaneja jne.) sekä lisäten henkilän käytettävissä olevan elämänvoiman määrää.
Tällöin myös värähtelytaso kohoaa ja se auttaa hoidettavaa puhdistumaan ja vapautumaan ongelmistaan sekä ehdollistumistaan helpommin ja nopeammin. On tärkeää tulla tietoiseksi ongelmistaan; omista asenteistaan, käyttäytymismalleistaan, peloistaan sekä siitä ylipäätään miten ego toimii. Kun otat vastuuta itsestäsi, otat vastuuta elämästäsi ja kaikesta mitä olet valinnoillasi luonut, kykenet näkemän kokonaisuuden laajemmin ja myös tekemään vastaisuudessa rakentavampia ratkaisuja itsesi ja kanssaeläjien hyväksi.Tästä johtuen jokainen hoitokerta on erilainen ottaen huomioon asiakkaan kehon sen hetkiset vaatimukset.

Cammalot Seichemiin sisältyy useita muita energioita, kuten esim. hyvin maadoittava, hoivaava ja voimakas Kultaisen Lohikäärmeen energia, joka edustaa maan Jumalallista Äiti aspektia. Lisäksi hoitaja kykenee kanavoimaan maasta eri kivien, kristallien ja mineraalien energioita hoidettavalle. Kristus Energiaa ja Tietoisuutta välittyy niin ikään hoidossa, kuten myös puhdistavaa ja kielteisiä energioita muuntavaa Violetti Liekkiä. Lisäksi Keijuenergia avaa Sydänchakran, tuo mukanaan varauksettoman rakkauden, leikkisyyden ja ilon laadut.

Cammalot Seichemiin sisältyy voimallisesti läsnäoleva Sydän Energia, sydänlaatu sekä energian voimakas spiraalinomainen kiertoliike, joka entisestään tehostaa hoitoja ja mahdollistaa syvälle menevän puhdistumisen, myös fyysisellä tasolla. Lisäksi Cammalot Seichem kykenee toimimaan myös karmisilla tasoilla, fyysisen, mentaalisen, emotionaalisen ja henkisen tason lisäksi, ja näin ollen edesauttaa parantumisessa ja etenemisessä henkisellä polulla.Cammalot Seichem hoitotuntemuksia mm.

kuumotus, kylmän tuntemus, pistely
puutuminen, nieleskely, väristykset, värien näkeminen
vatsankurina, pistokset, muljahtelut
elohiiret, sydän lyö voimallisesti, tuulahdukset
tuoksut, mielikuvat, muistikuvat, muistot
tunnereaktiot, itku, nauru, onnellisuus

Cammalot Seichem vaikutuksia mm.


rentouttaa
lisää käytettävissä olevan elinvoiman määrää
lievittää ja poistaa kipuja ja särkyjä
puhdistaa kehoa, vapauttaa lukkiutumia, avaa tukoksia
kohottaa värähtelytasoa
auttaa etenemään henkisellä polulla
auttaa selvittämään ongelmiensa, sairauksiensa taustalla olevia käsittelemättömiä tunteita


SOPII HYVIN HEMMOTTELUHOIDOKSI !


©
timarjaatte