TIMARJAATTE


ETUSIVU     PALVELUT     YHTEYSTIEDOT     HINNASTO
KLASSINEN HIERONTA     JOUKAHAISHOITO     REIKI ENERGIAHOITO

CAMMALOT SEICHEM ENERGIAHOITO     MEDITAATIO     RENTOUTUS OHJAUS
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on ikivanha hoito, joka on saavuttanut vankan suosion myös länsimaissa. Päähieronnassa käytetään erilaisia hierontaliikkeitä ja otteita, joilla hoidetaan hellästi, mutta tehokkaasti pään lisäksi myös niska-hartia-rinta-alue sekä osittain selkä-kädet.

Kiehtovasta nimestään huolimatta intialainen päähieronta on länsimaiseen elämäntapaan soveltuva, yksinkertainen ja rauhoittava niska-hartia-pää -alueen hieronta, joka laukaisee stressiä ja helpottaa sen aiheuttamia oireita. Intialaista päähierontaa voisi osuvimmin kuvata stressipesuksi sen nopeasti stressiä purkavan vaikutuksen vuoksi.

Intialainen päähieronta on mahdollisuus miellyttävään rentoutumiseen ja virkistymiseen. Pää on alue, joka saa vähiten hoitoa, vaikka tarvitsee eniten: se huolehtii ajatuksistasi!

Intialainen päähieronta on rauhoittava, ajatuksenjuoksua hiljentävä kokemus. Puolen tunnin käsittely antaa levollisen olon. Aivot virkistyvät, ajatus kirkastuu ja olo on seesteinen hoidon jälkeen. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja nopeuttaa solujen uusiutumiskykyä ja edistää näin tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa, katse kirkastuu ja silmien väsyminen vähentyy. Verenkierron vilkastuminen parantaa keskittymistä, selkeyttää ajattelua ja tuo helpotusta väsymiseen. Moni mainitsee unen laadun parantumisen, lähes poikkeuksetta hoidetut kuvaavat hoidon jälkeen unen olleen rauhaisaa ja syvää.


Hoidon vaikutuksia mm.

vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen
keskittymiskyky lisääntyy
vireystaso kohoaa
lisää stressinsietokykyä
vähentää ahdistuneisuutta,ärtyisyyttä
eheyttää ja lisää itseluottamusta.Hoito sopii myös hemmotteluhoidoksi !


©
timarjaatte