TIMARJAATTE


ETUSIVU     PALVELUT     YHTEYSTIEDOT     HINNASTO
KLASSINEN HIERONTA     JOUKAHAISHOITO     INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

CAMMALOT SEICHEM ENERGIAHOITO     MEDITAATIO     RENTOUTUS OHJAUS
REIKI ENERGIAHOITO

Reiki-energiahoito on tekniikka, jossa elämän energiaa siirretään omaan ja toisten energiajärjestelmiin hoitajan käsien välityksellä. Reiki palauttaa energiatasapainon ja vitaalisuuden vapauttamalla fyysiset ja emotionaaliset lukkiutuneen stressin vaikutukset.
Se on lempeä, mutta avaa tehokkaasti tukkeutuneet meridiaanit ja chakrat sekä puhdistaa energiakehon jättäen hoidettavalle rentoutuneen ja rauhan tunteen.
Hoidon aikana hoidettava on täysin pukeutuneena ja lepää hoitopöydällä tai istuu tuolilla. Reiki on vaikuttava vaihtoehto tai täydennys hierontaterapioille. Reiki tukee kaikkia perinteisen lääketieteen ja täydentävien hoitomuotojen menetelmiä.

Reikihoito hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja se vaikuttaa hyvin monella tasolla. Hoito tuntuu kuin lämmin, lempeä auringonpaiste, joka virtaa lävitsemme, ympäröii meitä ja jättää miellyttävänn tunteen. Reiki hoitaa kehon, tunteet, mielen ja hengen kokonaisuutena. Reiki on yksinkertainen, luonnollinen ja turvallinen energiahoito sekä hyvä itsehoito, jota jokainen voi käyttää.
Reiki on voimallinen, vaikkakin hyvin lempeä ja ravitseva. Ei ole myöskään mitenkään harvinaista se, että hoidettava saa hoidossa omaa elämäänsä koskevia syvällisiä oivalluksia. Yleisimpiä silminnähden havaittavia hoidon vaikutuksia ovat syvä rentouden tila ja yleinen hyvänolon tunne. Reikihoidon aikana energia tunnetaan lämmön, kylmyyden, sykkeen, värien tai energian liikkeen kokemuksina, ja joskus taas tuntemuksia ei rentoutumisen lisäksi juurikaan ole. On hyvä pitää mielessä se, että Reiki on aina hyvin henkilökohtainen ja kokemuksellinen asia. Ei siis ole olemassa vain yhtä tiettyä "oikeaa" tapaa kokea hoitajana tai hoidettavana oloa.

Reiki on yksi rentouttavista hoitomuodoista ja on hyvin yleistä että hoidettava nukahtaa hoidon aikana. Reikillä on mahdollista hoitaa ja energisoida kaikkea elollista, siis myös esimerkiksi kotieläimiä ja kasveja.

Reiki ei siis ole mikään ihmelääke, jonka avulla meistä käden käänteessä tulee valaistuneita ja ikuisesti onnellisia. Reiki kuitenkin tarjoaa meille loistavan tuen ja mahdollisuuden kasvaa rennommiksi, terveemmiksi ja onnellisemmiksi ihmisiksi. Reikin hyödyllisyys on siinä, että sitä käyttää.


©
timarjaatte